Wat is plastyfix

PlastyFix is een uniek (her)vormbaar plastic dat op ontzettend veel manieren toepasbaar is. Het is daarnaast ook nog eens een heel gebruiksvriendelijk product. PlastyFix bestaat uit bijzonder kleine korreltjes plastic die kneedbaar worden zodra ze verwarmt worden tot ongeveer 80°C. Binnen 30 seconden is dit unieke plastic volledig kneedbaar en eenvoudig te vormen. Nadat u de PlastyFix in de door uw gewenste vorm gekneed heeft hard het binnen een aantal minuten uit.

Mocht u niet tevreden zijn over de vorm die de PlastyFix heeft aangenomen heeft is er niks verloren. U hoeft de PlastyFix alleen maar opnieuw op te warmen en u zult zien dat het weer volledig kneedbaar is. Van PlastyFix gaat er dus geen grammetje verloren. Dit maakt het product niet alleen interessant voor uw portemonnee maar ook voor het milieu!

Onze klanten gebruiken PlastyFix voor vele toepassingen. Van het customizen van handvatten tot het repareren van auto onderdelen. De creativiteit van onze klanten vormt een bron van inspiratie voor ons. Wij staan open voor al uw opmerkingen en vragen door middel van het contactformulier.

PlastyFix Extreme
Naast de gewone PlastyFix verkopen wij ook PlastyFix extreme heat Plastyfix Extreme Heat heeft een bewerkingstemperatuur die 50 graden Celsius hoger ligt! Het kan daarom niet kneedbaar gemaakt worden door kokend water. Dit heeft als voordeel dat PlastyFix Extreme Heat minder kwetsbaar is dan de normale Plastyfix PlastyFix Extreme Heat is hittebestendig genoeg om bijvoorbeeld de vaatwasser verdragen. Dit zorgt ervoor dat PlastyFix Extreme Heat voor nog meer toepassingen te gebruiken is.

In onze zoektocht naar bijzondere materialen zijn we op meerdere unieke producten gestuit. Wij willen u deze graag aanbieden. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.